+36-20-461-0060 info@tasvill.hu

Időpont egyeztetés (hétfő – szombat) 7-19 óra között.

Vállalási határidő 2-3 hét

Villanyszerelő 15 kerület

+36-20-461-0060

Nézze meg bemutatkozó videónkat:

Villanyszerelő 15 kerület

Budapest XV. kerület területén vállaljuk lakások, házak gazdasági létesítmények erős, és gyengeáramú villanyszerelését, elavult hálózatok teljes és részleges felújítását. Magas színvonalú villanyszerelő szolgáltatások a Tasvill villanyszerelő Kft.-től Budapest 15 kerület egész területén. Ha villanyszerelő szolgáltatást keres a 15. kerületben, válassza a Tasvill villanyszerelő szolgáltatást.

Forduljon hozzánk bizalommal ha:

  • Megvásárolta álmai otthonát, de nem biztonságos annak az elektromos hálózata.
  • Felújítaná lakását és modernizálná elektromos hálózatait.
  • Szeretné kicseréltetni az elavult vezetékeket, vagy rossz helyen vannak a konnektorok.

Villanyszerelő csapatunk több mint 10 éve végez villanyszerelési munkákat garanciával és regisztrált villanyszerelőként, ha tehát célja egy jó villanyszerelő 15 kerület területén, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Villanyszerelés igény szerint

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldásokat a kor követelményei szerint, valamint az Ön igényeinek megfelelően.

Korszerű műszaki megoldások mellett könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a kivitelezéséhez.

Tasvill Kft. – Villanyszerelő 15 kerület

Villanyszerelési szolgáltatásaink

Mikor kereshet minket?

Akár a legkisebb átalakításról, egyetlen kapcsoló áthelyezéséről van szó, akár az egész lakás elektromos hálózatát szeretné felújítani, keressen minket bizalommal, szívesen megvalósítjuk elképzeléseit, megoldjuk felmerülő problémáit villanyszerelési témákban.

Hívjon minket, ha Budapest 15, kerületének területén keres villanyszerelő szakembert.

Tasvill Kft. – Villanyszerelő XV kerület

Hol ér el minket?

Cégünk Budapest északi területein  és Pest megyében  teljes körű villanyszerelési szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújt az épületvillamosság szakterületén.

l

Árajánlat Önnek

Megkeresését követően 3-5 munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján személyre szabott, tételes árajánlatot készítünk Önnek.

v

Helyszíni egyeztetés

A helyszíni felmérést meggyorsíthatja a lakás alaprajzának egy példánya, valamint érdemes átgondolni a kapcsolók, konnektorok, tv, telefon, internet kiállások, és egyéb elektromos berendezések optimális helyét.

Szakmai javaslatok

Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, leendő Ügyfeleinket, ezzel is segítve a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezését és kialakítását.

Biztonsági kérdések

Feltétlenül vegye figyelembe alábbiakat!

 

A villanyszerelési munkálatokat  szakszerűen, a vonatkozó szabványok, és az érvényes előírások szerint kell elvégezni, mert akár egyetlen kis hiba is súlyos következményekkel járhat. Kellőképpen nem hozzáértő  ”gazdaságos” villanyszerelés után a frissen festett vagy burkolt, tapétázott falakat újra szét kell verni, rosszabb esetben az új vagy felújított lakás elektromos tűz áldozatává válik. Azt hiszem, azzal mindenki tisztában van, hogy nem csak anyagi károk keletkezhetnek, hanem sajnos családtagjai életét is kockáztatja, aki így jár el.

Ezért azt javasoljuk, kellőképpen körültekintően járjon el, ha új vagy régi elektromos hálózat szerelését végezteti el. Azt javasoljuk, hogy a kiemelt biztonság érdekében megfelelően szakképzet és első osztályú szerelőket bízzon meg. Érdemes tájékozódni és megbízható, regisztrált villanyszerelőket választani.

Tasvill Kft. – Villanyszerelő 15 kerület.

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

15 + 6 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

11 + 8 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu