+36-20-461-0060 info@tasvill.hu

Időpont egyeztetés (hétfő – szombat) 7-19 óra között.

Vállalási határidő 2-3 hét

Villanyszerelő Újpest

+36-20-461-0060

Nézze meg bemutatkozó videónkat:

Villanyszerelő – Újpest

Újpest területén vállaljuk lakások, házak gazdasági létesítmények erős, és gyengeáramú villanyszerelését, elavult hálózatok teljes és részleges felújítását. Magas színvonalú villanyszerelő szolgáltatások a Tasvill villanyszerelő Kft.-től Újpest egész területén. Ha villanyszerelő szolgáltatást keres Újpest területén, válassza a Tasvill villanyszerelő szolgáltatást.

Alábbi esetekben is forduljon hozzánk bizalommal:

  • Megvásárolta álmai otthonát, de nem biztonságos annak az elektromos hálózata?
  • Felújítja lakását és egy korrekt, rugalmas, fiatalos villanyszerelő csapatot keres?
  • Szeretné kicseréltetni az elavult vezetékeket, vagy rossz helyen vannak a konnektorok?

Csapatunk több mint 10 éve végez villanyszerelési munkákat garanciával és regisztrált villanyszerelőként, ha tehát célja egy jó villanyszerelő Újpest területén, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Villanyszerelés igény szerint

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a kor követelményeinek, valamint az Ön igényeinek megfelelően.

Korszerű műszaki megoldásokat, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a kivitelezéséhez.

Tasvill Kft. – Villanyszerelő Újpest

Villanyszerelési szolgáltatásaink

Mikor kereshet minket?

Akár a legkisebb átalakításról, egyetlen kapcsoló áthelyezéséről van szó, akár az egész lakás elektromos hálózatát szeretné felújítani, keressen minket bizalommal, szívesen megoldjuk problémáját, megvalósítjuk kéréseit.

Hívjon minket, ha Újpest területén keres villanyszerelő szakembert.

Tasvill Kft. – Villanyszerelő Újpest

Hol ér el minket?

Cégünk Budapest északi területein  és Pest megyében  teljes körű villanyszerelési szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújt az épületvillamosság szakterületén.

l

Árajánlat Önnek

Megkeresését követően 3-5 munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján személyre szabott, tételes árajánlatot készítünk Önnek.

v

Helyszíni egyeztetés

A helyszíni felmérést meggyorsíthatja a lakás alaprajzának egy példánya, valamint érdemes átgondolni a kapcsolók, konnektorok, tv, telefon, internet kiállások, és egyéb elektromos berendezések optimális helyét.

Szakmai javaslatok

Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, leendő Ügyfeleinket, ezzel is segítve a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezését és kialakítását.

Biztonsági kérdések

Feltétlenül vegye figyelembe alábbiakat!

 

A villanyszerelő munkákat szakszerűen, a szabványok, és az előírások szerint kell elvégezni, mert akár egyetlen hiba is súlyos következményekkel járhat. Kellőképpen nem hozzáértő  ”gazdaságos” villanyszerelés után a frissen festett vagy burkolt falakat újra szét kell verni, az új vagy felújított lakás elektromos tűz áldozatává válik. Azt hiszem, azzal mindenki tisztában van, hogy nem csak anyagi károk keletkezhetnek, hanem sajnos a személyi sérüléseket, családtagjai életét is kockáztatja, aki így jár el.

Ezért azt javasoljuk, kellőképpen körültekintőnek kell lenni, ha új vagy régi elektromos hálózat szerelését végezteti el. Azt javasoljuk, hogy a biztonság érdekében megfelelően szakképzet és első osztályú szerelőket bízzon meg. Érdemes tájékozódni és megbízható, regisztrált villanyszerelőket választani.

Tasvill Kft. – Villanyszerelő Újpest

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

3 + 2 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

7 + 4 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu

Kupon

You have Successfully Subscribed!