+36-20-461-0060 info@tasvill.hu

Időpont egyeztetés (hétfő – szombat) 7-19 óra között.

Vállalási határidő 2-3 hét

Elektromos elosztó csere és javítás

+36-20-461-0060

Minden kapcsoló- és elosztótáblának megfelelő védelmet kell nyújtania az áramütéses balesetekkel szemben,  minden elektromos alkotóelemének (kismegszakítók, kapcsolók stb.) úgy kell benne elhelyezkednie, hogy azok áram alatt levő részei nyitott ajtó mellett is fedve legyenek, megakadályozva ezzel a véletlen hozzáérés okozta veszélye­ket.

Régi elavult vagy meghibásodott elosztóját javítjuk vagy szükség esetén újra cseréljük biztonsági .EV (érinésvédelmi ) relét szerelünk az ön és családtagjai biztonsága érdekében . Tegye biztonságossá lakását elektromos téren a lakáselosztók megbízhatóvá tételével.

Villanyszerelés igény szerint

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a kor követelményeinek, valamint az Ön igényeinek megfelelően.
Korszerű műszaki megoldásokat, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a lakó és egyéb épületek elektromos kivitelezéséhez.

Villanyszerelési szolgáltatásaink

Mikor kereshet minket?

Akár a legkisebb átalakításról, amper bővítésről vagy egyetlen kapcsoló áthelyezéséről van szó, akár az egész lakás elektromos hálózatát szeretné felújítani, keressen minket bizalommal, szívesen megoldjuk problémáját, megvalósítjuk kéréseit.

Hívjon minket, ha alábbi településeken keres villanyszerelő szakembert:

Villanyszerelő Dunakeszi

Villanyszerelő Fót

Villanyszerelő Göd

Villanyszerelő Sződ

Hol ér el minket?

Cégünk Budapest területén  és Pest megyében  teljes körű villanyszerelési szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújt az épületvillamosság szakterületén.

l

Árajánlat Önnek

Megkeresését követően 3-5 munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján személyre szabott, tételes árajánlatot készítünk Önnek.

v

Helyszíni egyeztetés

A helyszíni felmérést meggyorsíthatja a lakás alaprajzának egy példánya, valamint érdemes átgondolni a kapcsolók, konnektorok, tv, telefon, internet kiállások, és egyéb elektromos berendezések optimális helyét.

Szakmai javaslatok

Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezésében és kialakításában.

Biztonsági kérdések

Feltétlenül vegye figyelembe alábbiakat!

A villanyszerelő munkákat szakszerűen, a szabványok, és az előírások szerint kell elvégezni, mert akár egyetlen hiba is súlyos következményekkel járhat. Kellőképpen nem hozzáértő  ”gazdaságos” villanyszerelés után a frissen festett vagy burkolt falakat újra szét kell verni, az új vagy felújított lakás elektromos tűz áldozatává válik. Azt hiszem, azzal mindenki tisztában van, hogy nem csak anyagi károk keletkezhetnek…

Ezért azt javasoljuk, kellőképpen körültekintőnek kell lenni, ha új vagy régi elektromos hálózat szerelését végezteti el. Azt javasoljuk, hogy a biztonság érdekében megfelelően szakképzet és első osztályú szerelőket bízzon meg.

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

1 + 3 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

6 + 3 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu