+36-20-461-0060 info@tasvill.hu

Időpont egyeztetés hétfő – szombat 7-19 óra között.

Vállalási határidő 2-3 hét

Villanyszerelés

+36-20-461-0060

Nézze meg bemutatkozó videónkat:

Lakások, házak gazdasági létesítmények erős, és gyengeáramú villanyszerelése, elavult hálózatainak teljes és részleges felújítása tartoznak fő profilunkba. Magas színvonalú villanyszerelő szolgáltatások a Tasvill villanyszerelő Kft.-től.

  • Megvásárolta álmai otthonát, de nem biztonságos annak az elektromos hálózata?
  • Felújítja lakását és egy korrekt, rugalmas, fiatalos villanyszerelő csapatot keres?
  • Szeretné kicseréltetni az elavult vezetékeket, vagy rossz helyen vannak a konnektorok?

Villanyszerelés igény szerint

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a kor követelményeinek, valamint az Ön igényeinek megfelelően.
Korszerű műszaki megoldásokat, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a lakó és egyéb épületek elektromos kivitelezéséhez.

Villanyszerelési szolgáltatásaink

Mikor kereshet minket?

Akár a legkisebb átalakításról, egyetlen kapcsoló áthelyezéséről van szó, akár az egész lakás elektromos hálózatát szeretné felújítani, keressen minket bizalommal, szívesen megoldjuk problémáját, megvalósítjuk kéréseit.

Hívjon minket, ha alábbi településeken keres villanyszerelő szakembert:

Villanyszerelő Dunakeszi

Villanyszerelő Fót

Villanyszerelő Göd

Villanyszerelő Sződ

Hol ér el minket?

Cégünk Budapest területén  és Pest megyében  teljes körű villanyszerelési szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújt az épületvillamosság szakterületén.

l

Árajánlat Önnek

Megkeresését követően 3-5 munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján személyre szabott, tételes árajánlatot készítünk Önnek.

v

Helyszíni egyeztetés

A helyszíni felmérést meggyorsíthatja a lakás alaprajzának egy példánya, valamint érdemes átgondolni a kapcsolók, konnektorok, tv, telefon, internet kiállások, és egyéb elektromos berendezések optimális helyét.

Szakmai javaslatok

Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezésében és kialakításában.

Biztonsági kérdések

Feltétlenül vegye figyelembe alábbiakat!

 

A villanyszerelő munkákat szakszerűen, a szabványok, és az előírások szerint kell elvégezni, mert akár egyetlen hiba is súlyos következményekkel járhat. Kellőképpen nem hozzáértő  ”gazdaságos” villanyszerelés után a frissen festett vagy burkolt falakat újra szét kell verni, az új vagy felújított lakás elektromos tűz áldozatává válik. Azt hiszem, azzal mindenki tisztában van, hogy nem csak anyagi károk keletkezhetnek…

Ezért azt javasoljuk, kellőképpen körültekintőnek kell lenni, ha új vagy régi elektromos hálózat szerelését végezteti el. Azt javasoljuk, hogy a biztonság érdekében megfelelően szakképzet és első osztályú szerelőket bízzon meg, áramkapocs regisztrációval és Élmü-Émász minősítéssel rendelkező szakembereket keressen.

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

4 + 4 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

3 + 11 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu

Kupon

You have Successfully Subscribed!