+36-20-461-0060 info@tasvill.hu

Időpont egyeztetés (hétfő – szombat) 7-19 óra között.

Vállalási határidő 2-3 hét

Mérőhelykiépítés teljeskörű ügyintézéssel

+36-20-461-0060

Mérőhellyel kapcsolatos munkálatokat csak áramszolgáltató által regisztrált villanyszerelő vállalkozó végezhet. A MEE-VET honlapja gyűjti azokat a regisztrációval rendelkező villanyszerelőket, akik ilyen jellegű megbízásokat fogadni tudják.

Felmerülhet a kérdés hogy, miért csak ELMŰ regisztrációval rendelkező villanyszerelő végezhet mérőhelyekkel kapcsolatos munkálatokat?

Fogyasztásmérőkkel kapcsolatos tevékenységek szigorú szabályozás alá esnek. A regisztrációval rendelkező villanyszerelők naprakészek, a mérőhelyekkel kapcsolatos szabványok ismeretében.

Az ÁRAMKAPOCS oldalán megtalál alábbi elérhetőségen:

Villanyszerelés igény szerint

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a kor követelményeinek, valamint az Ön igényeinek megfelelően.
Korszerű műszaki megoldásokat, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a lakó és egyéb épületek elektromos kivitelezéséhez.

Mérőhely kiépítés – regisztrált villanyszerelő

Mérőhelyekkel Kapcsolatos tevékenységi körök

 • Mérőhely, fogyasztásmérő szekrény kialakítása.
 • Ideiglenes és építési mérő kialakítása.
 • Fogyasztásmérő szekrény szabványosítása, áthelyezése.
 • Teljesítménybővítés (amperszám növelés).
 • Éjszakai mérő (vezérelt fogyasztás mérő) kiépítése.
 • Almérők telepítése.
 • Mérőhelyek, fogyasztásmérő szekrények megszüntetése
 • Mért és méretlen fővezeték felújítása, kialakítása.
 • Csoportos mérőhelyek kialakítása.
 • Kombinált mérőhely kiépítése
 • Geotarifás mérőhely kialakítása
 • Hőcserélő mérőhely kialakítása

 

Hol ér el minket?

Cégünk Budapest területén  és Pest megyében  teljes körű villanyszerelési szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújt az épületvillamosság szakterületén.

l

Árajánlat Önnek

Megkeresését követően 3-5 munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján személyre szabott, tételes árajánlatot készítünk Önnek.

v

Helyszíni egyeztetés

A helyszíni felmérést meggyorsíthatja a lakás alaprajzának egy példánya, valamint érdemes átgondolni a kapcsolók, konnektorok, tv, telefon, internet kiállások, és egyéb elektromos berendezések optimális helyét.

Szakmai javaslatok

Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezésében és kialakításában.

Biztonsági kérdések

Feltétlenül vegye figyelembe alábbiakat!

A villanyszerelő munkákat szakszerűen, a szabványok, és az előírások szerint kell elvégezni, mert akár egyetlen hiba is súlyos következményekkel járhat. Kellőképpen nem hozzáértő  ”gazdaságos” villanyszerelés után a frissen festett vagy burkolt falakat újra szét kell verni, az új vagy felújított lakás elektromos tűz áldozatává válik. Azt hiszem, azzal mindenki tisztában van, hogy nem csak anyagi károk keletkezhetnek…

Ezért azt javasoljuk, kellőképpen körültekintőnek kell lenni, ha új vagy régi elektromos hálózat szerelését végezteti el. Azt javasoljuk, hogy a biztonság érdekében megfelelően szakképzet és első osztályú szerelőket bízzon meg.

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

11 + 1 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

+36-20-461-0060

12 + 2 =

2151 Fót, Alagi u. 67.
tel: +36-20-461-0060
e-mail: info@tasvill.hu