+36-20-461-0060 info@tasvill.hu
Ha elmegy az áram, vagy még nincs is bekötve, természetesen egy ideig gyertyával világítani is nagyon romantikus.

Ha viszont huzamosabb ideig van rákényszerítve arra, hogy nélkülözze az áramot nem árt, ha kéznél van egy jó villanyszerelő szakember telefonszáma. De hogyan válasszon igazán jó villanyszerelőt?

Honnan tudhatja, hogy a megfelelő villanyszerelőt választja?

A jó villanyszerelő szakember többek között arról ismerszik meg, hogy – kis túlzással – éjjel-nappal elérhető, így váratlan helyzetekben is számíthat a segítségére.

Hozzáértő villanyszerelő rövid idő alatt megtalálja a probléma forrását vagy a legoptimálisabb megoldást, ha valamilyen ismeretlen elektromos problémával találkozik.

A jó szakember garanciával és – jó esetben – fix árakkal dolgozik, valamint korrekt tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy mennyi időbe és pénzbe kerül majd a probléma elhárítása. Közérthetően kommunikál, nem érthetetlen szakzsargont használva beszél, hanem laikus számára is értelmezhető módon ad tájékoztatást.

A profi villanyszerelő szakértelmére és a segítségére az anyagbeszerzés során is támaszkodhat. Megbízható tanácsot tud adni arra vonatkozóan, hogy honnan és mit kell beszerezni a probléma helyreállításához. Igény esetén természetesen be is szerzi a megfelelő alapanyagokat, az árat előzetesen egyeztetve a megrendelővel.

Ha ilyen korrekt módon dolgozó villanyszerelőt keres, forduljon nyugodtan a Tasvill villanyszerelő kft.-hez.

Cégünk legnagyobb erénye a tapasztalat. Több mint 10 éve foglalkozunk elektromos hálózatok kiépítésével, felújításával és hibaelhárítással. Kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, garantálva ezzel a magas színvonalú szolgáltatást. Legyen szó akár csak egy kapcsoló cseréjéről vagy egy teljes lakás felújításáról, egyaránt korrekt állapotfelmérést, tájékoztatást, árajánlatot és kivitelezést kaphat tőlünk.

Remélem sikerült kis segítséget nyújtanom hogyan válasszon villanyszerelőt?

Ha villanyszerelésre, mérőhely kialakításra, bármilyen villanyszerelési munkára van szüksége, hívjon minket bizalommal:

Buttyán Róbert – Tasvill villanyszerelés

+36-20-461-0060

+36-20-461-0060

+36-20-461-0060

+36-20-461-0060