+36-20-461-0060 info@tasvill.hu
A Tasvill villyanyszerelő Kft 2006 őszén alapítottuk, azzal a céllal, hogy felhalmozódott szakmai ismereteinket és tapasztalatunkat hasznosítva kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink részére.
Tevékenységeink lakások, irodák, üzletek, villanyszerelése, elektromos szerelése.
Az általunk elvégzett munka során törekszünk az Ön elképzeléseinek magvalósítására, a legjobb  tudásunk és több éves szakmai gyakorlatunk maximális kiaknázásával.  Célunk az, hogy mindenki számára olyan elektromos hálózatot sikerüljön létrehozni, amelyik a legbiztonságosabb és  több éven keresztül szolgálja Önt, családját, vállalkozását.

Rendelkezünk ELMŰ-ÉMÁSZ, E.ON, DÉMÁSZ által regisztrált villanyszerelői szakképesítéssel, Áramkapocs regisztrációval, és teljes körű ügyintézéssel vállaljuk kivitelezési feladatainkat.

Az elképzeléseik megvalósításában a tapasztalatunkra, hozzáértésünkre és az esztétikai érzékünkre támaszkodva, a funkcióra és szerkezetre is nagy gondot fordítunk.

Ha tapasztalt, regisztrációval rendelkező villanyszerelőt keres, aki garanciát vállal az elvégzett munkálatokra, keressen minket. Ha villanyszerelés, akkor Tasvill Kft.

Referenciáink között a legkülönbözőbb épületek villanyszerelési munkálatainak elvégzése szerepel. Az elmúlt több mint 10 évben dolgoztunk,

 

Családi házak  ( Budapest és környéke)

Lakások  (Budapest és környéke)

Irodaházak (Budapest)

Bevésárló központok (Budapest)

Lidl  áruházak (Budapest)

Ipari létesitmények csarnokok, szerelő mühelyek (országszerte)

Üzlethelyiségek (országszerte)

villanyszerelési munkálatain is.

 

Ha villanyszerelésre, mérőhely kialakításra, bármilyen villanyszerelési munkára van szüksége, hívjon minket bizalommal: 

+36-20-461-0060

+36-20-461-0060

+36-20-461-0060

+36-20-461-0060

Kupon

You have Successfully Subscribed!